Olof Wretling - Diagnoserna i mitt liv

Tid/Plats


Musik av och med Algesten.

En av landets populäraste komiker och berättare Olof Wretling (Mammas Nya Kille, Klungan) åker ut på turné med sin humoristiska och kritikerrosade berättarföreställning “Diagnoserna i mitt liv” i höst! Föreställningen handlar om vad som är normalt och inte och vårt behov av att diagnostisera varandra. Med sig på scen har Olof musikern Jakob Nyström (Algesten, Isolation Years) som specialskrivit musiken till föreställningen.

 “Diagnoserna i mitt liv” är en liveversion av Olof Wretlings uppmärksammade och hyllade Vinter i P1-program. Föreställningen har spelats för utsålda hus på Rival i Stockholm och fått ett mycket varmt mottagande både från publik och media.

Allt började då Olof fyllde 40 och bestämde sig för att begära ut sin patientjournal. Han såg framför sig att det skulle komma några A4. Men så började stora bruna vadderade kuvert dimpa ned i brevlådan. Från Majornas Vårdcentral i Göteborg ringde de och undrade om han verkligen ville ha ALLA journaler utskrivna? Och jo, det ville han…

 Jag skulle beskriva föreställningen som västerbottnisk berättarstandup. Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära. Nu fattas det bara att jag får vara med i ’Fråga doktorn’en dröm för alla oss hypokondriker”, hälsar Olof Wretling.

Missa inte Olof Wretling på turné i höst!

Sagt om föreställningen:

”Alla borde få höra Olof Wretling berätta om sin uppväxt … ett osedvanligt bra berättande bara. Roligt och allvarligt om vartannat, med en underbar musikalitet” 

Dagens Nyheter

 “mycket underhållande” 

Aftonbladet

 

Scenisk rådgivning: Birgitta Egerbladh

Scenografi: Frederic Eklöf

”Diagnoserna i mitt liv” produceras av Blixten & Co. Läs mer om föreställningen och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för shownyheter, erbjudanden och tävlingar!


Arrangör: Blixten & Co och Umeå Teaterförening

Salong främre: 495 kr

Salong bakre (fr.o.m. rad 9): 395 kr

Scenpass bakre (fr.o.m. rad 9): 345 kr

Läktare: 395 kr

Scenpass läktare: 345 kr

Längd: 1 h 30 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja

Mer Info: blixten.se