Dr HOOK - 50th Anniversary Tour

Tid/Plats

2019-04-26 Idun, Umeå Folkets Hus 19:30 Boka

INSTÄLLD P.G.A. SJUKDOM!

I början av februari lades sångaren i Dr Hook Dennis Locorriere akut in på sjukhus i England. Läkarna beräknade då att det skulle ta ca 6 veckor för honom att återhämta sig.

Dessvärre har Dennis tillfrisknande gått betydligt långsammare än man först trodde och i nuläget kan läkarna tyvärr inte säga när han kan börja turnera igen men då han inte kommer att kunna vara på benen innan sommaren så finns tyvärr inget annat att göra än att ställa in planerade konserter i Sverige Norge och Holland. Detta är såklart väldigt tråkigt men tyvärr finns inget annat att göra.

Återbetalning:

-Har du köpt dina biljetter online sätts pengarna för biljetterna tillbaka på det konto som du angett.

-Har du köpt dina biljetter över disk behöver du komma in till Biljettcentrum för återköp av biljetterna.

-Har du betalat eller delbetalat med presentkort får du ett nytt presentkort med motsvarande värde. Det kommer att skickas till den mejladress som angetts vid köpet.

-Har du som köpt biljetter online bytt bankkonto eller swishkonto efter att du köpt dina biljetter kontakta Tickster på telefon 0771 - 47 70 70 alternativ mejl support snabel-a tickster punkt com med dina nya uppgifter.

Mail kommer att skickas till dig som har köpt biljetter till konserten med Dr. Hook. Titta i skräpposten om du inte har fått något mail i inkorgen.

 

 


Arrangör: Besterman

Ordinarie: 695 kr

Exclusive Meet & Greet VIP (rad 2 från scenen): 1995 kr

EXCLUSIVE VIP: 1295 kr

Längd: ca 90 - 100 minuter – Ingen paus

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja