Henrik Berggren

Tid/Plats


Henrik Berggrens återkomst med sommarens turné kan bara beskrivas som en triumf. I höst följer artisten få trodde någonsin skulle komma tillbaka upp succén med en rad konserter. 16 november kommer han till Idunteatern.

Det hade gått 9 år sedan Broder Daniel tog farväl på Way Out West och 14 år sedan det senaste albumet, Cruel Town, släpptes. Den 2 mars släpptes utan förvarning Henrik Berggrens första singel som soloartist, "To My Brother, Johnny".

Efter år av spekulationer och saknad var Henrik Berggren tillbaka. 5 maj kom fullängdaren Wolf's Heart. Albumet möttes med idel lovord i pressen och gick direkt in på en tredjeplats på albumlistan.

Men Henrik Berggren är långt ifrån klar. Det här är en återkomst som bara börjat. Berggren kommer i höst åter vid nio tillfällen att möta publiken runt om i landet. Den här gången inomhus i lokaler som fullt ut kan ta vara på dramatiken i hans musik.

I dag presenteras höstens turné. Berggren kommer åter vid nio tillfällen att möta publiken runt om i landet. Premiär blir på hemmaplan i Göteborg på Lisebergshallen och avslutningen sker på Annexet i Stockholm. Med sig har han samma band som under sommaren, bestående av Theodor Jensen, Mattias Bärjed, Henning Fürst, Nino Keller och Joel Alme.
--
Entré från 19:00
Konserten startar 20:00
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Kulturföreningen Humlan


Arrangör: Kulturföreningen Humlan

Ordinarie Ståplats: 470 kr

Längd: 1h 30min

Åldersgräns: 13 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej