Jill Johnson - That's Life

Tid/Plats

2018-03-16 Umeå Energi Arena 19:30 Boka

 

Jill åker ut på Sverigeturné

Världspremiären av Thats Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publik och kritiker är eniga - det blir inte bättre än så här.Därför är det nu dags för nästa steg och under våren tar Jill med sig den hyllade showen ut på en stor Sverigeturné.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik och nycirkusartister. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås och storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare.

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

Its showtime!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event

--
Rullstolsplats bokas genom Biljettcentrum på tel. 090133180 eller via mejl: boka snabel-a biljettcentrum punkt com.

 


Arrangör: Krall Entertainment, 2Entertain och Sangré Event

Parkett: 795 kr

Läktare: 695 kr

Läktare rad 17-18: 595 kr

Längd: ca 90 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja

Mer Info: Mer information om showen finns på www.jill.se