Klubb Fanny

Tid/Plats

2018-04-26 Ersboda Folkets Hus 19:00 Boka

Klubb Fanny är stand up-klubben där nya stjärnskott uppträder tillsammans med landets roligaste komiker. Med sin bas i Umeå och pop up-klubbar i hela norra Norrland är Klubb Fanny en turnerande scen av hög kvalité som verkar för att stand up ska få fäste i landets nordligaste delar.

Petrina Solange har vuxit snabbt på den svenska komikerscenen och gjort sig ett namn som en rå och grov komiker. Hon har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig. Från att 2013 blivit utsedd till ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan blev hon redan 2015 utsedd till ”Årets kvinnliga komiker”. Hon ingår i redaktionen på ”Tankesmedjan” i P3 och driver stand up-klubben ”Ståupp Under Jord” i Malmö. Petrina Solange har även kunnats ses under 2017 i ”Släng dig i brunnen” på SVT och ”Parlamentet” på TV4.

Dessutom nya lokala komiker och en DJ som håller skivspelaren varm. Konferencierer för kvällen är Elvira Lander och Tora Larsson!

Insläpp 19.00
Showstart 20.00 (Kom i god tid!)
Vi bjuder på garderoben!

--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

 --------------------------------------

VILL DU PROVA PÅ STAND UP?
Visste du att Fanny Stand Up också har workshops? Ingen förkunskap krävs! Anmäl dig här!

Arrangör: Fanny Stand Up, Umeå Teaterförening, Studieförbundet Bilda

Ordinarie 90 kr

Student/Pensionär/Scenpass/Under 25 år 75 kr

Längd: ca 2 timmar

Åldersgräns: 16 år år

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej

Mer Info: Klubb Fanny