Kraja - Julkonsert

Tid/Plats


Fly vinterkylan för en stund och möt julen till Krajas skimrande harmonier och läckra stämmor. Efter förra årets utsålda releasekonsert gästar kvartetten återigen hemstaden med sångerna från succéskivan Isen sjunger.

Kraja är tillbaka i Umeå med sin magiskt glittrande pärla Isen sjunger. Kvartetten har trollbundit såväl folkmusikpubliken som kritiker med sina skira arrangemang och glasklara röster och sätter nu stämningsfull ton på decembermörkret. Här varvas några av våra mest kända julsånger och traditionella vintervisor med nyskrivet material på ett imponerande stilsäkert sätt.

Tack vare Krajas säregna harmonier och tätt sammanflätade stämmor har vokalgruppen blivit stilbildande inom sin genre. I dag räknas de till ett av Sveriges mest framgångsrika band på den internationella folkscenen. Den Umeåbaserade kvartetten har släppt fem skivor, gjort flera hyllade turnéer och nominerats till en grammis.
--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Folkmusikförening och Umeå Teaterförening

Ordinarie 195 kr

Scenpass / student 155 kr

Ungdom 100 kr

Längd: ca 1 timma

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja