Liquid Sky - Liquid Techno

Tid/Plats


Liquid Sky sparkar igång 2019 med LIQUID TECHNO - festen som kommer få Studions väggar att vibrera!

Våra egna DJ:s Sweet-e och MLY gästar oss från Göteborg och öppnar kvällen med ett gemensamt set. Basen kommer gå tung redan från första minut!

Kvällens huvudnummer Momenth har varit aktiv i den svenska technoscenen i över 30 år, både som arrangör och DJ. Under 80-talets andra hälft började hans musikaliska resa då han spelade techno på Göteborgs närradio långt innan det var något som slog igenom stort. Under 90-talets glada dagar, innan ravekommissionen kom till, var Momenth en av pionjärerna, bland annat drev han klubben Knüller Club i Göteborg. Numera hittar du honom på olika klubbar, open airs och rave överallt i Sverige. Han är bland annat Resident DJ på klubben Rottweiler i Göteborg, och spelar på Västeråsklubben Koma001 veckan innan han kommer till oss i Umeå!

Som om inte detta vore nog så har LIQUID TECHNO även äran att gästas av VJ-duon Madame Fontän och Rambo, som är med oss hela kvällen. Duon har spelat på både Norbergfestivalen och queer-ravet Sweat i Malmö, och utöver det gjort videoinstallationer tillsammans.

--

Förköp 100 kr. Pris i dörren 130 kr.


Arrangör: Liquid Sky

Ordinarie: 100 kr

Längd: 21:30-02:00

Åldersgräns: 18 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej