Lunchteater - Legender

Tid/Plats

2018-01-15 Studion, Umeå Folkets Hus 12:00 Boka
2018-01-22 Studion, Umeå Folkets Hus 12:00 Boka
2018-01-29 Studion, Umeå Folkets Hus 12:00 Boka

Lunch ingår i biljettpriset. Bordservering lunch kl 11.20.
Specialkost
Vill du ha särskild kost så ange vänligen det vid boknings-/köptillfället. 
Hörhjälpmedel finns.
--
Äntligen är det dags för spelmannen och berättaren Thomas Andersson att uppträda på Lunchteaterscenen. Under tre måndagsluncher i januari 2018 ger han sin föreställning Legender. När han ska beskriva den säger han att ”Det blir en föreställning om människor från vår del av världen som prioriterat musiken. Sådana liv kan vara intressant att berätta om… och spela musik ifrån.”

En del brukar framhålla humorn i Thomas Anderssons framträdanden, andra vill betona musiken. Somliga tycker mest om allvaret, eller dialekten. De flesta har svårt att bestämma sig. Men en sak är säker; här behövs inga förinspelade ljudeffekter, rökmaskiner eller laserljus.

Traditionell musik, muntligt berättande och så massor med erfarenhet på det, och publiken får vara med på det som så ofta sagts: ”nalta minner- vål myttje mer”. Så säger man i Västerbotten. I övriga världen brukar det heta ”less is more”.
--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Västerbottensteatern, Umeå Teaterförening, Umeå Folkets Hus och ABF

Ordinarie 240 kr

Scenpass 220 kr

Längd: ca 1 timma

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja