Röst INSTÄLLT

Tid/Plats


Få dina pengar åter genom att kontakta Biljettcentrum, öppettider
I en lagom demokratisk, jämställd och lugn värld lever Noor som går sista året på gymnasiet. Hon har alltid varit populär i skolan, haft bra betyg, varit engagerad i rättvisefrågor och intresserat sig för omvärlden. Men nu knackar vuxenlivet på dörren och det är flera viktiga beslut som ska fattas.

En dag får Noor och de andra i klassen besked om att skolan ska omorganiseras. Ledningen är utbytt och gamla regelverk byggs om. Plötsligt är saker och ting inte lika självklara som förut. Inte nog med att hon inte orkar plugga till slutprovet eller lyckas söka praktikplats till sommaren, hon har heller ingen aning om vad hon ska göra efter skolan.

Som från ingenstans dyker den karismatiska Ina upp och erbjuder sig att hjälpa till. Noor dras snabbt in i Inas rättighetskampanj. Det kanske finns en mening ändå. Allting verkar ordna sig, eller?

Västerbottensteatern har tillsammans med regissör och dramatiker skapat en föreställning med utgångspunkt i vårt samtida politiska landskap. Kan vi ta vår demokrati för givet, vad har vi att vänta av framtidens politiska styre och vem är jag i den demokratiska processen?

Med sex skådespelare, nykomponerad musik och färgsprakande kostymer blir Röst en oförutsägbar och magisk resa i vårt politiska undermedvetna.
--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.

 

 

 

 


Arrangör: Västerbottensteatern, Umeå Teaterförening och ABF

Ordinarie 180 kr

Scenpass / student 140 kr

Ungdom 100 kr

Längd: ca 2 timmar

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej