Seajazz Holmön

Tid/Plats


Njut av fantastisk musik i härlig miljö när Seajazz arrangeras på soliga Holmön. Den 10-11 augusti fylls ön med toner av jazz, swing, soul och funk. 

Huvudattraktionen lördag den 10 augusti är Daniel Lindström, sångare, låtskrivare och Idolvinnare. Många har trollbundits av hans fantastiska soul-röst.

Vi är stolta och glada att han nu besöker sommarens upplaga av SeaJazz den 10 augusti på Holmön. Daniel backas upp av det nybildade Henrik Sjöberg Jazz Orchestra (HENSJO) som är ett 14 musiker starkt storband av absolut toppklass. Det blir både egna och andras kompositioner i specialskrivna arrangemang.

”Det blir soul och funk så det står härliga till och publiken kommer att få svårt att sitta still i sina stolar” säger Daniel som längtar till Holmön i sommar.
Dessutom bjuder vi på den särskilt sammansatta jazztrion Anders Bergcrantz, Mike del Ferro, och Hanz de Waard, samt Umeågänget TeljeRoth & Falk, välbekanta Åsa Mjörndal Kvartett och unga duon Hera.

Tid: 17.00-23.00. Servering av mat, dryck och fika från kl 16.00.
Biljettpris 200 kr. För medlemmar i StudioJazz och Holmöns föreningar 150 kr. Studerande och ungdom under 18 fritt inträde

Extrafärja till Holmön lördag kl 12.00 och tillbaka från Holmön lördag kl 23.30
I Holmöns kyrka spelar på söndagen 11 augusti kl 13.00 Klyv-Olle Trio med jazz och folkmusik i blandning. Då är det frivilligt inträde.


Arrangör: Holmöjazzens Vänner

Ordinarie 200 kr

Holmöns Föreningar 150 kr

Studiojazz 150 kr

Längd: Från 17.00 till 23.00

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej

Mer Info: seajazz.nu