UNDER [är jag] BAR

Tid/Plats


PRESSKLIPP
Stråk av allvar förhöjer en föreställning som kvalar in som höstens roligaste, och mest tänkvärda. VK
Ytterst skickligt balanserar Charlotte Lindmark och Mia Westin mellan trygg igenkänning och det mer utmanande, farliga. Folkbladet
Hyperroliga! Obetalbara typer! En rejäl munfull av tidens samhällskritik. ST
Allvarligt underhållande Norrbottenskuriren
Man blir ju livrädd /Filip Hammar, Breaking News, TV5

Det är dags att rikta strålkastarljuset mot könsorganet! Glömda ängsmarker och minerad terräng kartläggs i en bejublad teaterföreställning om vaginan.

Tillsammans med experter och entusiaster bjuds publiken in till fältstudier i de nedre regionerna. Bland snippor, buskar och Bartholins körtlar försöker våtmarksforskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark reda ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den heta? Vad ska den användas till? När är den oskyldig? Och stämmer det verkligen att den är så känslig och lättirriterad?

Fakta kommer att analyseras, anatomi redovisas, traditioner utmanas och hemliga rum avslöjas. Exklusivt för denna exkursion är de specialinbjudna gästerna som aldrig tidigare hörts; vi ska inte prata om den utan med en…

Föreställningen produceras med stöd av Statens kulturråd

Ett fåtal biljetter finns till försäljning i entrén.

--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr t.o.m. 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på www.scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening

Ordinarie 180 kr

Scenpass/medlem 140 kr

Student 160 kr

Ungdom 90 kr

Längd: 1 timma, 30 minuter

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja