Zebrafinken

Tid/Plats


EFTERSAMTAL
Stanna kvar på eftersamtalet mellan Stefan Lidström och Carlos Romero Cruz!

Humoristisk och roligt om det allvarliga i att känna sig utanför och ha problem med självkänslan. Pjäsen bygger på biografiskt material från skådisen Carlos Romero Cruz (bild) egen uppväxt i tonåren. Vi möter Dragpersonan Carnita Molida som tar över scenen eftersom Carlos vägrar och i stället ligger under sin säng och inte vågar komma ut.
PSST!
Kolla in trailern med Carnita Molida här

Under en säng ligger en pojke och sjunger för sin burfågel, en zebrafink
I en gripande reflektion över skoltidens utanförskap angriper Carlos Romero Cruz examensföreställning från Stockholms Dramatiska högskola områden som identitet, självkänsla och längtan efter att passa in. Genom dragpersonan Carnita Molida hittar Carlos en underhållande och varm ton för att skildra tonårens skörhet, teaterns fristad och en oförstående vuxenvärld.

Carlos Romero Cruz utexaminerades som skådespelare från Stockholms Dramatiska Högskola 2015. Den kritikerrosade monologen ”Zebrafinken” var hans slutproduktion och efter studierna har han turnerat med soloföreställningen och spelat på scener som Unga Klara och Uppsala Stadsteater. Som Carnita Molida har Carlos Romero Cruz uppträtt på bland annat Komedifilmsfestivalen, Stockholm Pride och Stockholms nattklubbsscen.
--
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening

Ordinarie 180 kr

Scenpass 140 kr

Student 160 kr

Ungdom 90 kr

Längd: 1 timma

Åldersgräns: 15 år år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej